Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.11.2014 GPC U13 Rychnov n.K

V nádherném sportovním komplexu se konalo další kolo GPC a naši dva hráči si odvezli opět pár důležitých bodů. Tentokrát se hrálo od samotného úvodu systémem klasického pavouka.
Roman Kočí
byl nasazen přímo do hlavní soutěže a této výhody se zhostil se ctí. První kolo totiž zvládl a přes hráče z předkola postoupil do čtvrtfinále, kde poměrně těsně nestačil na tabulkově výše postaveného Lichého z Pardubic. V dalším svém zápase o umístění se ovšem projevila opětovně Romanova slabší psychická odolnost, kdy bohužel již téměř tradičně nestačil v koncovce třetího setu na velice hratelného soupeře Jurču a skončil tak na 7-8 místě.
Tomáš Novák bohužel tentokrát doplatil na hrací systém a přes velmi slibný výkon v předkole neměl příliš šanci v hlavní soutěži uspět, protože zde hned v úvodním kole narazil na nasazeného Dajčara, který se snaží kvalifikovat na mistrovství republiky. Tomáš v tomto zápasu působil až příliš odevzdaným dojmem a prohrál ve dvou setech. V následující části turnaje o umístěni již opět exceloval a nedal svému soupeři nejmenší šanci. Celkové umístění na 9-10 místě sice ne úplně odpovídá jeho hernímu projevu i výkonnosti, ale vzhledem k okolnostem zde vytěžil zřejmě maximum.
Nejlepší výkony se tak oba naši borci nechali až na samý závěr turnaje, kdy probíhala soutěž ve čtyřhrách. Zejména Tomáš se pravděpodobně chtěl předvést před svou maminkou, která dorazila právě až na závěrečné čtyřhry a měla možnost Toma shlédnout prvně v turnajovém nasazení. No a když se ani Roman nechtěl dát zahanbit, byl z toho prozatím jejich nejlepší společný výkon. Ve čtvrtfinále své soupeře z předkola dokonale rozebrali a dostali se do herní pohody. V následném semifinále, do kterého nastupovali jako naprostí outsideři proti dvěma medailistům ze dvouher Kosteleckému a Dajčarovi, sice prohráli ve dvou setech, ale v obou případech šlo o naprosto otevřenou záležitost až do posledního míčku. Zejména druhý set vypadal velice nadějně, když favorizovaná dvojice musela otáčet nepříznivý bodový stav až v úplném závěru setu!
Hoši jen tak dál a celkové skvělé umístění na 3-4 místě příště nemusí být vaším maximem!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(sd, 21. 8. 2015 12:56)

Tu nájdete zoznam najlepších stránok, na ktorých sa dá zarobiť, ich recenzie a aj zoznam stránok, čo sú nespoľahlivé, poprípade SCAM.
www.zarabanienanete6.webnode.sk