Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.3.2012 GPD U9+11+13 Osík

3. 3. 2012
Výsledky :
 

Turnaje se zůčastnilo celkem 46 dětí z Brna, Klimkovic, Pardubic, Hradce Králové, Lanškrouna, Dolní Čermné a samozřejmě domácí z Osíka. Kvůli nemoci se na poslední chvíli ještě odhlásilo 6 dětí. Kdyby přijeli všichni, tak bych asi nyní byl na JIPce, protože i takto byla hala nadoraz.

Byla k vidění spousta pěkných zápasů, kdy i ti nejmenší podávali neuvěřitelné výkony. A to kvalita výkonů stoupala ještě výše s věkem hráčů a hráček.

Na turnaji byla také sháňka po Lukášovi, který tu měl své ctitelky. A po skončení turnaje nám v hale také zůstaly navíc nějaké věci, jako např. kecky, mikina, sukně atd.

Kategorie U9 Dívky :

Medailové pozice ovládly hráčky z Klimkovic, kde hlavně vítězka U9 Klára Petrušková odehrála s úspěchem i kategorii U11, kde se dokonce umístila na 2. místě. Na 3. místo v U9 se pěkným výkonem vklínila Dominika Mendreková z Brna. Naší Kristýnce Švábové se nedařilo tolik, jak by chtěla, a i když po 4 kolech byla na 5. místě, ve finálovém zápase o 5. místo prohrála na 3 sety se svojí tradiční soupeřkou Kateřinou Valentovou z Pardubic. Chce se to víc vracet na střed hřiště, Kristýnko, a nečekat až na úder soupeřky.

Kategorie U9 Chlapci :

Chlapci byli jen 3, proto hráli základní část společně s U9, kde se hlavně David Slíva dokázal prosadit a přeskočit dva starší hráče. Potom s přehledem vyhrál i finále U9 nad domácím Dominikem Novákem. Na 3. místě skončil na svém prvním turnaji i Jakub Brisuda, pro kterého to bylo hlavně o tom, co všechno je potřeba zlepšit.

Kategorie U11 Dívky :

Díky Kláře Petruškové u U9 a Adéle Závodné opět brala první dvě místa Klimkovice a až na 3. místě byla Lenka Kmoníčková z Pardubic.

Kategorie U11 Chlapci :

Pardubice ponechaly naději ostatním pouze v zápase o 3. místo, ale nakonec obsadily všechny místa na bedně v pořadí Grund Michal, Ehm Adam a Janoušek Petr. Z domácích hrál velmi dobře Roman Kočí, který skončil na 6 až 7 místě pouze o bod za 4-5. místem.

Kategorie U13 Dívky :

Velký souboj Lanškroun x Pardubice vyhrály tentokrát dívky z Lanškrouna, kdy Kateřina Stehlíková porazila ve finále Lucku Krpatovou a Eliška Paukertová zase Terezu Weinerovou. Nejzajímavější na tom je ale to, že Lucka Krpatová byla nejmladší a patří stále do U11, a to, že je v U13 až druhá, nám trošku obrečela. A to si myslím, že na bedně by byla i v U11 s chlapci.

Kategorie U13 Chlapci :

Tady nám udělali naši hráči největší radost, protože po výborných výkonech byli po základní části při účasti 12 chlapců umístěni takto :

10. Vogels Dylan - chce to přidat na přesnosti a pohybu

9. Brisuda František - škoda zbytečných chyb a zkažených podání

3. Driml Dan - a to prohrál s Martinem Sieglem

2. Siegl Martin

Dan Driml prohrál v základní části pouze s Martinem Sieglem a remizoval s Markem Střelečkem z HK. Díky tomu se dostal do zápasu o 3. místo, kde sice nestačil na žebříčkově nejvýše postaveného Adama Chrobáka, ale zle mu zatápěl a prohrál hodně těsně. Škoda trochu pohmožděného kotníku, který ho omezoval, mohl dosáhnout i na to 3. místo a hlavně získat cenný skalp.

Martin Siegl podal soustředěný a hlavně výborný výkon, kdy v základní části remizoval pouze s Matějem Ehmem z Pardubic, ale hlavně v závěrečném zápase poprvé v životě porazil Adama Chrobáka z Lanškrouna ( 17. v republice ). A svoje úspěšné tažení zakončil vítězstvím 15:13 a 19:17 nad Markem Aubusem z Hradce Králové (26. v republice ) a získal svojí první turnajovou trofej. Super !!!!!! Tímto se Martin zařadil v oddíle mezi hvězdy vítězů turnajů, jako je Lukáš, Pepa, Péťa, Jindra a moje maličkost. Blahopřejeme.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář