Jdi na obsah Jdi na menu
 


RoboPepa

Vědci ze společnosti ActiveLink, která je dceřinou firmou Panasonicu, vyrobili totiž prototyp unikátního robotického oblečku, který dodá člověku nevídanou sílu, rychlost, mrštnost a taky výdrž, protože o pohyb se stará několik výkonných elektromotorů. S jeho pomocí můžete například unést v jedné ruce až 100 kilogramů. Robotické tělo vypadá na první pohled jako z nějakého sci-fi filmu. V podstatě se jedná o konstrukci, do které si člověk jednoduše stoupne. Vědci šli ale mnohem dál a v tajném výzkumu byl už další prototyp voperován přímo do Pepy, proto je také Pepa trochu rozměrnější postavy.

Prototyp se ovládá jednoduchými pohyby, které byste udělali i bez robotického oblečku.Ve chvíli kdy chcete zvednout nějaký předmět, jednoduše natáhnete paži a mohutná kovová ruka vás poslechne. Podobným způsobem ovládáte i všechny ostatní pohyby robotického oblečku, jako je například chůze, běh, skoky, výpady, apod. Pokud si vyčíháte Pepu před tréninkem, zjistíte, že si pouze přepne na mód badminton-trénink, a už nás mydlí hlava nehlava. Pokud jede na turnaj, přecvakne se na závodní badminton a bedna je jistá. Aby to nebylo moc nápadné, tak vyjímečně nechá vyhrát i někoho jiného.

Při špatném nabití elektromotoru předstírá bolesti v zádech, aby byl druhý den zase jako rybička. I ty elektromotory jsou speciální, mimo občasného nabití jsou dobíjeny naprosto nepochopitelně pivem, které musí Pepa průběžně stále doplňovat, a na promazání také občas něco ostřejšího.

A něco takovéhoto má Pepa voperováno přímo v sobě. Nám věší na nos, že chodí dávat krev i plazmu, ale víte, jak dlouho trvá, než ho celého promažou. 

091208_27e.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tady se nám podařilo Pepu zachytit přímo při přepínání jednotlivých módů.

fotografie1744.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konečně můžeme své mozky opět nechat rozběhnout, protože řada nevysvětlitelných jevů spojených s Pepou je objasněna. Je to přece RoboPepa.

Pokud prohrajete, nezoufejte, porazit přece vůbec nejde.

Pokud vyhrajete, radujte se, nechal vás vyhrát.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář