Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak rychle trénujeme.

17. 11. 2014

Zcela náhodně se nám podařilo nahrát zvuk z tréninku drajvů, kde je názorně slyšet intenzita a razance úderů. Je to jako zvuk z jiného světa ( komety ), a to jste určitě ani nepostřehli, že jsme se během ukázky všichni vystřídali. laugh Před Oblastními přebory je to skvělá zpráva a jsme zvědavi, co na to řeknou naši soupeři, až to na nich vyzkoušíme. A kdo chyběl na tréninku, tak má co dohánět. Vlivem rychlosti úderů dochází totiž k oscilaci magnetického pólu haly, a kdo na to není zvyklý, tak to těžko snáší.

Zvuk z tréninku drajvů

Rychlost provedení každého opakování je "skrytý" parametr tréninku, který většinou není v tréninkovém programu nijak specifikován a většinou si pod rychlostí opakování hráč představuje jakési střední tempo, a to jak v pozitivní, tak v negativní fázi pohybu. A to jsme se rozhodli změnit. A na grafu je vidět názorně zlepšení práce zápěstí vzhledem ke zrychlení úderů.

stazeny-soubor.jpgKnow how této tréninkové metody ale zůstane v pokladnici znalostí našeho oddílu a bude předáváno jenom členům našeho oddílu po překročení 50 let. Ostatní to učíme ve stavu nepřímého vědomí. Možná někteří najdou odvahu a o své zážitky z této metody tréninku se s Vámi podělí. cool

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář