Jdi na obsah Jdi na menu
 


28.03.11 Lukáš sestřelen

28. 3. 2011

Po sérii úspěchů po celé republice podcenil Lukáš kvalitu svých sparingpartnerů na domácích kurtech a byl tvrdě posazen z obláčků na podlahu v hale čistým sestřelem v letu. Věříme, že mu to prospěje a už nebude podceňovat své soupeře.

V prvním okamžiku nevěřil zejména svým očím, když po jeho nečekaném superkraťasu byl najednou soupeř u sítě a prudký sklepnutý míč směřoval přímo Lukášovi do úsměvu. Díky své rychlé reakci dokázal ale pozpátku vzlétnout a v obranném reflexu před sebe dával ruce i raketu.

1.jpg

 

Ale než si stihl krýt obličem, byl sestřelen jak kačena nad rybníkem na podzim v době honů, a drtivý úder košíku do jeho třetího oka uprostřed čela proměnilo jeho elegantní skok dozadu v neelegantní pád na lopatky.

2.jpg

A toto je již poslední fáze, kdy rukou tlumí pád na zem. Vše se událo tak rychle, že Lukáš je celý rozmazaný, protože normální foťák ani 1/2000 to nebyl schopný brát.

3.jpg

oté, co se Lukáš zmateně postavil a zeptal se nás: "Prosím Vás, pane průvodčí, už budeme v Kolíně ?" jsme pochopili, že se opět na chvilku vrátil k nám na zem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář